Reisetips

Reisetips

Hvordan få tiden til å gå på flyplassen!

Reiser innebærer ikke alltid, men ofte nok, noen timer på en eller annen flyplass i påvente av neste fly. Det kan høres ganske kjedelig ut, men faktum er at det går ganske greit. På store flyplasser finnes det som regel ymse med butikker, der en kan få tiden til å gå med å titte litt rundt. Dette er egentlig et alternativ til tidsfordriv
som bør unngås, da det gjerne fører til ganske heftig mas om et eller annet kjøp.
Det dere kan gjøre istedet er følgende:

1. Er det lenge nok til neste fly, så legg inn et måltid. Det går fort en del tid til å velge spisested, hva hver og en skal spise, spise, betale og så videre. Vips har det minst gått et par timer. I tillegg er dette en hyggelig stund for hele familien og alle er i bedre humør straks magen er mett.

2. Film. De fleste har idag med seg en laptop eller flere. Last ned et par av favorittfilmene deres før dere drar hjemmefra eller lar ungene velge noen filmer som dere kan ta med.

3. Enkelte flyplasser, men langt fra alle, har godt og gratis nett og da er det fine muligheter for å se film fra tjenester som Netflix eller lignende.

4. Gå en runde og se på ulike fly. Det er gjerne en hit når ungene er små og det er nesten like populært senere.

5. Dere kan lære ungene hvordan de skal lese flyplassens tavler for avgang, finne det aktuelle fly og hvilken gate det går fra, samt hvordan dere finner gaten. Gode kunnskaper å ta med seg når de plutselig skal ut på tur alene.

6. Lær geografi ved å se på hvor du ellers kan reise hen fra flyplassen.

7. Undervurder aldri en kortstokk. Her kan man spille sammen og hver for seg. Ikke tar kortstokken mye plass heller.